Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
MOPEDRESAN
VÄGEN TILL KÖRKORTET
KÖRKORTSTEORI
Prov PROV Prov
VÄGMÄRKEN
PRESENTKORT

Våra andra tjänster

Här kan du läsa mer om våra andra utbildningstjänster.

iKörkort.nu

iKörkort.nu är Sveriges bästa utbildningsplattform för alla som ska ta B-körkort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av hela körkortsteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna i Körkortsresan.

Som medlem på iKörkort.nu får du bland annat full tillgång till 1 300 körkortsfrågor med tydliga förklaringar, fyra olika typer av prov samt spelläget Körkortsresan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkort.nu är webbversionen av vår prisbelönta app iKörkort. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2010 och har fått över 1600 femstjärniga betyg. Appen har även vunnit Bäst i Test i M3, MacWorld och på iPhoneguiden samt blivit omskriven på bland annat Feber, PC för Alla och i Smartare Mobil och DN Motor.

iKörkortMC.se

iKörkortMC.se är Sveriges första utbildningsplattform för alla som ska ta MC-kort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika MC-teorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna i MC-Resan.

Som medlem på iKörkortMC.se får du bland annat full tillgång till 1 200 MC- och grundteorifrågor med tydliga förklaringar, fyra olika typer av prov samt spelläget MC-Resan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkortMC.se är webbversionen av vår app iKörkort MC. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2011 och har fått över 800 kundbetyg med ett snitt på 4,5/5. Appen har hjälpt tiotusentals personer att ta MC-kort, fått toppbetyg av MCM och hojen.nu samt blivit omskriven i bland annat Bike och DN Motor.

Jägarexamen Online

Jägarexamen Online är Sveriges bästa utbildningsplattform för alla som ska ta jägarexamen. Här kan du läsa en lättläst sammanfattning av hela teorin, studera över 100 artpresentationer med hundratals högupplösta foton samt göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar.

Som medlem på Jägarexamen Online får du full tillgång till över 1 000 frågor med tydliga förklaringar, möjligheten att skapa egna prov där du väljer alla provinställningar själv samt utförlig provstatistik.

Jägarexamen Online är webbversionen av vår prisbelönta app Jägarexamen. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2012 och har fått över 700 kundbetyg med ett snitt på 4,5/5.

Jägarexamen Online