Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
MOPEDRESAN
VÄGEN TILL KÖRKORTET
KÖRKORTSTEORI
Prov PROV Prov
VÄGMÄRKEN
PRESENTKORT

Om iKörkortMoped.se

iKörkortMoped.se är Sveriges främsta utbildningsplattform för alla som ska ta AM-körkort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika mopedteorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna i vårt teorispel Mopedresan.

Som medlem på iKörkortMoped.se får du bland annat full tillgång till över 900 körkortsfrågor för moped med tydliga förklaringar, fyra olika typer av prov samt spelläget Mopedresan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkortMoped.se är baserad på våra appar iKörkort och iKörkort MC, men är anpassad för AM-körkort. Apparna har funnits på App Store och Google Play sedan 2011 och har fått över 8 000 femstjärniga betyg samt hjälpt tiotusentals personer att ta körkort för bil och motorcykel.

Vi har skapat både appen iKörkort Moped och webbversionen iKörkortMoped.se eftersom många vill ha en lösning som gör det möjligt att plugga på olika typer av enheter. Med ett konto på iKörkortMoped.se går det lika bra att plugga på en dator, som på en iPhone, iPad eller Android-telefon eller surfplatta.

Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra iKörkortMoped.se och har som mål att vår utbildningsplattform ska fortsätta att vara det självklara valet för alla som ska ta mopedkörkort!