Hem
Bli medlem
Logga in
Prov Prov Prov
Mopedresan
Vägmärkesspelet
Körkortsteori
Vägen till körkortet
Vägmärken
Presentkort

Om iKörkortMoped.se

iKörkortMoped.se är en av Sveriges ledande onlineutbildningar för dig som ska ta AM-körkort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika mopedteorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna i vårt teorispel Mopedresan.

Som medlem på iKörkortMoped.se får du bland annat full tillgång till över 900 körkortsfrågor för moped med tydliga förklaringar, fem olika typer av prov samt spelläget Mopedresan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkortMoped.se är baserad på våra appar iKörkort, iKörkort MC och iKörkort Moped. Apparna har funnits på App Store och Google Play sedan 2011 och har tillsammans fått över 8 000 femstjärniga betyg samt hjälpt tiotusentals personer att ta körkort för bil, motorcykel och moped.

Vi har skapat både appen iKörkort Moped och webbversionen iKörkortMoped.se eftersom många vill ha en lösning som gör det möjligt att plugga på olika typer av enheter. Med ett konto på iKörkortMoped.se går det lika bra att plugga på en dator, som på en iPhone, iPad eller Android-telefon eller surfplatta.

Vi arbetar löpande med att utveckla och förbättra vår tjänst och har som mål att vår utbildning ska vara det självklara valet för alla som ska ta moppekort!